بُن‌زا بی؛ افزودنی خوراکی زنبور عسل
متابولیسم اپتیمایزر؛ تنظیم‌کننده سوخت‌وساز

بُن‌زا بی بر پایه فناوری کیلات‌های پیشرفته، متعلق به شرکت دانش‌بنیان صدور احرار شرق تولید شده است.

مکمل بن زا بی
درباره محصول بن‌زا بی
درباره محصول بن‌زا بی

بُن‌زا بی، افزودنی خوراکی برای زنبور عسل است که بر پایه فناوری کیلات‌های پیشرفته، متعلق به شرکت دانش بنیان صدور احرار شرق تولید شده است. محصولات تولیدی براساس این فناوری دارای ویژگیِ منحصر‌به‌فرد متابولیسم اُپتیمایزری (متعادل‌کننده سوخت‌وساز) هستند.

بُن‌زا بی، محصولی‌ست که با تنظیم سوخت‌وساز باعث افزایش کارایی فعالیت‌های فیزیولوژیکی زنبورعسل می‌شود. همچنین، افزایش بهره‌وری و ارتقاء عملکرد تولیدی زنبورستان از دیگر مزایای اثرات استفاده از این مکمل است. ما مفتخریم که خالق این محصول فناورانه جدید با چشم‌اندازی روشن در ابعاد بین‌المللی هستیم.

محصول بن‌زا بی چطور می‌تواند باعث افزایش بهره‌روی و راندمان زنبورستان شود؟

در نتایج حاصل از بررسی‌ها و آزمایش‌ها، بهبود هم‌زمان چندین مورد از فواید بالا، مشاهده شده است؛ اما با توجه به متغیرهای شرایط پرورش از قبیل نیاز کندو، شرایط زنبورستان، فصل و زمان استفاده، حداقل یکی از نتایج  فوق حاصل و سودآوری بن‌زا بی حتماً محقق می‌شود.

افزایش تخم‌گذاری ملکه
افزایش تخم‌گذاری ملکه
افزایش جمعیت زنبورها
افزایش جمعیت زنبورها
تحریک رفتار چراگری
تحریک رفتار چراگری
ارتقاء کمیت و کیفیت عسل
ارتقاء کمیت و کیفیت عسل
کاهش تلفات
کاهش تلفات
افزایش جمع‌آوری شهد
افزایش جمع‌آوری شهد
حفظ سلامت زنبورها
حفظ سلامت زنبورها
بهبود مقاومت در برابر تنش‌های محیط
بهبود مقاومت در برابر تنش‌های محیط
افزایش ایمنی در برابر آفات و بیماری
افزایش ایمنی در برابر آفات و بیماری
کاهش نیاز به داروها و آنتی‌بیوتیک‌ها
کاهش نیاز به داروها و آنتی‌بیوتیک‌ها
تقویت اثرگذاری سایر مکمل و افزودنی‌ها
تقویت اثرگذاری سایر مکمل و افزودنی‌ها
افزایش تولیدات جانبی کندو
افزایش تولیدات جانبی کندو

ترکیب بن‌زا بی [ واحد در میلیون به فرم کیلاته (ppm) ]

روی : 150
منگنز : 200
مس : 150
سلنیوم : 0.3
آهن : 300
منیزیم : 3000
کروم : 0.1
کبالت : 0.1
کلسیم : 6000
فسفر : 5000
مکمل زنبورعسل

مشتریان از بن‌زا بی چه می‌گویند؟

سوالات پرتکرار درباره بن‌زا بی

سودآوری این محصول با توجه به اثرات چشمگیر بُن‌زا بی بر بهبود متابولیسم، عملکرد و سلامت زنبور به شکلی است که زنبوردار طی مدت کوتاهی چندین برابر هزینه خرید آن، افزایش درآمد خواهد داشت.

  • برای رسیدن به نتیجه مطلوب، باید مقدار مصرف ذکرشده رعایت شود.
  • استفاده از ویتامین­ها، پروبیوتیک­‌ها و انواع افزودنی‌ها همراه بُن‌زا بی بلامانع است.
  • در مواردی که شربت‌دهی در زنبورستان به‌شکل روزانه و به‌مدت بیش از 3 هفته به‌طور مداوم انجام می‌شود، بهتر است به‌ازای هر کندوی 10 قابه، 0.5 گرم بن‌زا بی در روز مصرف شود.

درصورتی‌که بسته‌بندی باز نشود، تاریخ انقضای محصول 2 سال بعد از تولید است. پس از بازشدن بسته‌بندی و در محصول، امکان مصرف محصول با رعایت شرایط مناسب تا یک سال است.

بن‌زا بی را ‌دور از نور خورشید و دسترس کودکان قرار دهید. همچین لازم است در جای خشک، دمای اتاق و در بسته‌بندی اصلی نگهداری شود. باید مراقب بود تا محصول دچار یخ‌زدگی هم نشود.

به سه روش:

  • مخلوط با کیک گرده یا خمیر شیرین : 5 تا 7 گرم به‌ازای هر کیلوگرم
  • محلول‌پاشی (اسپری) روی قاب‌های کندو: 4 گرم در هر لیتر شربت هفته‌ای یک‌بار
  • حل کردن در شربت: به‌ازای هر کندو (تا 10 قاب) روزانه 1 گرم و به‌ازای هر طبق، افزودن 1 گرم
سوالات متداول

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان اطلاعات خود را وارد نمایید.

مشاوره رایگان بن زا بی

عاملین فروش بن‌زا بی در سراسر کشور

برای نمایش عاملیت ها روی استان های دارای نماینده کلیک نمایید.
get

مقالات بُن‌زا بی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *